FINANČNI KONTROLOR (m/ž)


Finančni kontrolor je ena ključnih oseb v podjetju, saj nadzira računovodstvo in finančno politiko podjetja, določa proračune, zagotavlja svetovanje pri bolj zapletenih zadevah in prispeva k razvoju finančne strategije podjetja. Dnevno nadzoruje poslovanje finančnega oddelka, ureja finančno poročanje, vpliva na najpomembnejše finančne odločitve podjetja in zna pravično oceniti finančno zdravje podjetja. Prav zato mora zelo dobro razumeti in obvladati vse funkcije tipičnega računovodstva. Ob vsem tem to osebo odlikujejo tudi odlične sposobnosti reševanja zapletov, vodenja drugih na področju financ, uživa v pogajanjih in dogovarjanjih pogodb, je natančna pri pregledovanju faktur ter računov in vestna pri poročanju ter pogovorih z davčnimi svetovalci ali revizorji.

Odličnega finančnega kontrolorja žene strast do podrobnosti, ki jih je sposoben tudi pojasniti. Je organiziran in hkrati izjemen komunikator, ki zna razumljivo predstaviti težke in zgoščene informacije, zagotoviti ustrezno analizo in strokovno mnenje v finančnih temah. Takšna oseba je spretna pri pogajanjih in razreševanju medsebojnih sporov, blesti v računovodstvu in je ni strah zagotoviti popolno finančno podporo.

Se morda prepoznate v zgornjih vrsticah, hkrati pa vas privlači vse digitalno in želite poznati skrivnosti spletnega oglaševanja?

Morda iščemo prav vas!

V svoje vrste vabimo finančnega kontrolorja (m/ž), ki bo pripomogel/a k nadaljnji rasti podjetja. Poglavitne naloge nove sodelavke ali novega sodelavca bodo sodelovanje pri načrtovanju aktivnosti prodaje, ažurno spremljanje poslovanja, analiza in priprava finančnih poročil ter sodelovanje pri projektih.

Pridružite se ambicioznemu kolektivu z veliko vizijo in visokimi cilji. Goclick smo na trgu prisotni že 10 let, zadnja 3 leta pa tudi edini strateški Google Channel Sales Partner v jadranski regiji. Ta ekskluzivni naziv smo pridobili in ga ohranjamo z odličnim delom in rezultati v spletnem oglaševanju in celostnem spletnem nastopu naših naročnikov, omogoča pa nam tudi bolj poglobljen vpogled v Googlove storitve ter neposredno pomoč in posvetovanje z Googlovimi svetovalci.

Opis dela:

 • ažurno spremljanje rezultatov poslovanja,
 • nadzor nad procesom računovodstva in pravilnostjo vseh vrst knjigovodskih listin,
 • izdelava poročil, potrebnih za namene poročanja poslovodstvu,
 • vodenje plačilnega prometa in komunikacija s partnerskimi bankami,
 • spremljanje operativnega poslovanja oddelkov in analiza stroškov poslovanja,
 • analiziranje odmikov od načrtovanih planov ter iskanje razlogov za odmike,
 • sodelovanje pri pripravi letnega proračuna podjetja,
 • tekoče spremljanje predpisov s finančno-računovodskega in davčnega področja in predstavitev le-teh vodstvu.

Pričakujemo:

 • najmanj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delih v kontrolingu,
 • zaključena VI. ali VII. stopnja izobrazbe s področje ekonomije, poslovnih financ ali računovodstva,
 • aktivno znanje angleškega jezika in srbskega jezika,
 • odlično poznavanje slovenske zakonodaje na področju financ, ZGD, računovodstva in davkov,
 • strokovnost, natančnost in organiziranost pri delu,
 • dobro poznavanje MS Office-a, predvsem Excela.

Ste odgovorni, samostojni (organiziranost, zanesljivost, natančnost, vestnost), želite konstruktivno sodelovati, ste motivirani in angažirani? Potem izkoristite priložnost, prijavite se še danes in uresničite svoje poklicne ambicije ter pridobite izkušnje v hitro rastoči panogi spletnega oglaševanja.

Pišite nam na zaposlitev@goclick.si in morda se kmalu osebno spoznamo!