Z YouTube oglaševanjem boste točni vedeli, katerim kupcem se prikazujejo vaši oglasi. Odkrijte, ali ste jih prepričali v vašo ponudbo!

Youtube je najbolj popularna stran z video posnetki – tako globalno kot tudi v Sloveniji. Oglaševanje na Youtubu vam omogoča, da gledalcem neposredno prikažete vaše video oglase, targetirate pa lahko tako domače kot tudi tuje občinstvo. Tovrstno oglaševanje je hkrati cenovno zelo ugodno, mnogo ceneje kot televizijsko oglaševanje.

In kaj se pravzaprav šteje kot YouTube oglas? Vsak video, ki je naložen na YouTube, je lahko oglas. Običajno se pojavi pred predvajanjem ostalih YouTube videov, poleg igranih videov ali nad rezultati iskanja. YouTube oglasi so odlični predvsem za širjenje prepoznavnosti podjetja ali znamke, pozitivno pa vplivajo tudi na verjetnost spletne konverzije.


Nizki medijski stroški.

Nad proračunom imate popoln nadzor. Vi ste tisti, ki odločate, kakšni bodo stroški oglaševanja, cena za en prikazan video oglas pa je načeloma zelo nizka. Poleg tega plačate le za tiste oglede, ko si je kupec ogledal več kot 90 % oziroma več kot 30 sekund videa.

Ciljanje najbolj verjetnih kupcev.

YouTube oglas lahko targetirate na točno določeno ciljno skupino. Tako se prebijete do tistih, ki so najverjetneje najbolj zainteresirani v vašo ponudbo. Targetirate lahko glede na demografiko, interese, ključne besede, lokacijo, zgodovino iskanja in podobno.

Sinergija s TV oglaševanjem.

Youtube oglaševanje je najbolj učinkovito takrat, kadar je kombinirano s televizijskim oglaševanjem. S kombiniranim oglaševanjem namreč dvignemo doseg ciljne skupine – zlasti pri mlajši publiki, ki jo je čedalje težje doseči s klasičnim TV oglaševanjem. Hkrati pa se zaradi sinergije dvigne priklic oglasov in zavedanje o znamki.

Zakaj izbrati Goclick?

  • Z oglaševanjem povečujemo obisk in prodajo na vašem spletnem mestu.
  • Oglaševanje bo prilagojeno vašemu poslu in vašim kupcem.
  • Garancija kvalitetne izvedbe, ki jo potrjuje Premiere Google Partner status.
  • Vrhunska ekipa in tehnološka platforma.
  • Dodeljen vam bo skrbnik, na katerega se lahko vedno obrnete, če bi šlo kaj narobe – ampak zagotavljamo, da ne bo!