Izkoristite moč zgodbe za tkanje še tesnejših vezi z vašimi kupci.

Dobre vsebine bodo naredile ključno razliko med vami in konkurenco. Tukaj nastopimo mi. Ustvarjamo edinstvene zgodbe, ki vas približajo strankam v pravem trenutku. Z našo pomočjo boste razkrili, kaj vas dela drugačne oziroma boljše, kar je v časih ostre konkurence ključnega pomena.

Komuniciranje zgodb na spletu že dolgo ni več samo dodatek k poslu. Ampak ključen dejavnik, s katerim boste preusmeriti kupca h končnemu nakupu!


Zvišanje vrednosti znamke.

Grajenje močne znamke vodi k izstopajočim rezultatom in zvestim oboževalcem. Ampak, kako to doseči? Z vsebino, ki bo ustvarila dragocene in trajne zgodbe. Za povrh pa še izobraževala kupca in povečala njegovo zaupanje v znamko.

Usmerjanje kupca h končnemu nakupu.

Ustvarjanje prave vsebine je ključnega pomena, če se želite z vašim ciljnim občinstvom povezati na neformalen način. V Goclicku se osredotočamo na dragoceno vsebino, ki bo vaši znamki dodala novo vrednost in hkrati gradila dolgoročne odnose s kupci – kar bo ključno vplivalo na verjetnost nakupa.

Neposredna interakcija s kupci.

Bistvo vsebinskega marketinga je, da dostavimo pravo vsebino pravim ljudem v pravem trenutku – in spletna omrežja so za to idealno okolje. Današnji kupci so zahtevni bolj kot kadarkoli prej. Zato je nujno, da presežemo njihova pričakovanja z relevantno in personalizirano komunikacijo, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Zakaj izbrati Goclick?

  • pripravo vsebin za vašo promocijsko e-pošto,
  • segmentiranje baze prejemnikov ter,
  • ustrezno tehnologijo za kvalitetno in natančno izvedbo e-poštne kampanje.

Digitalni PR

Ponujate novo (ali izboljšano) storitev? Želite povečati prepoznavnost? Imate potrebo po poglobljeni razlagi vaših prednosti? Storite to skozi digitalni PR. Skupaj z vami bomo pripravili kvaliteten in privlačen tekst ter poskrbeli, da se bo vsebina pojavila na relevantnih novičarskih straneh.

E-poštni marketing

E-pošta je kljub svoji častitljivi starosti še vedno številka 1 med spletnimi komunikacijskimi kanali, e-poštni marketing (e-mail marketing) pa ostaja odlično orodje za enostavno, hitro in ugodno doseganje vaših kupcev. Naše kampanje dosegajo odlične rezultate, saj vemo, kako pridobiti pozornost tistih, ki štejejo.

Tekstopisje

Pomagamo vam, da skupaj zložimo prave povedi, ki bodo pripovedovale zgodbo – in poskrbimo, da bo ta zgodba imela srečen konec. Dobro besedilo ni samo berljivo, ampak tudi navdušuje. Bralca povleče s seboj in pretvori njegove interese v akcijo – pri nas pa se vse vrti ravno okrog akcije!