Simbol ključavnice in HTTPS povezave – pozitiven signal varnosti za vaše stranke.

Podoben učinek kot ga ima zelena luč na semaforju, ima tudi zelena barva SSL certifikata na izpisu vaše povezave. Varnost! Brezskrbno naprej! SSL simboli imajo izjemen prodajni učinek. Ker uporaba SSL certifikata bistveno vpliva na varnost podatkov in s tem spletnega poslovanja, boste z njegovo uporabo pridobili zaupanje svojih obstoječih in potencialnih kupcev. Posledično pa se bo povečala lojalnost vaših strank in prodaja v vaših spletnih trgovinah. To je nenazadnje tudi zelena luč za doseganje vaših poslovnih ciljev.

Osnove »cestno« varnostnih predpisov v spletnem prometu.

Zelena ikona ključavnice + spletni naslov s HTTPS povezavo = zagotovilo za vašo in varnost vaših strank!


Zagrnite zavese - zaščite pretok občutljivih podatkov.

Osebni, bančni in drugi zaupni podatki kot so gesla, številke računov, uporabniška imena in kode so podatki, za katere nihče ne želi, da bi končali v nepravih rokah. S takimi spodrsljaji lahko popolnoma izgubite lojalnost svojih strank in hkrati utrpite veliko poslovno škodo zaradi izgube svojih poslovnih skrivnosti. S SSL certifikatom osebno ostane zasebno.

Višja pozicija v brskalniku – nagrada Googla za vašo skrb.

Poleg varnosti prenosa podatkov ima uporaba SSL certifikata še dodaten bonus in sicer vas bo za uporabo varne povezave Google nagradil z višjo pozicijo v svojem brskalniku . Google v svoji poslovni strategiji namreč izrecno poudarja varnost kot eno svojih glavnih prioritet, o čemer se je tudi na dolgo in široko razpisal na svojem prispevku. 1 torej ni več 1, ampak z Googlom postane 2. Ob nakupu svoje varnosti dobite za nagrado še boljšo pozicijo na spletnem trgu.

Brez SSL certifikata sploh ne gre, …

.. če imate spletno trgovino, kjer ponujate možnost plačila s kreditno kartico. Plačevanje na ta način brez SSL certifikata po novem sploh ni več mogoče.

Zakaj izbrati Goclick?

  • Ker našega tempa implementacije SSL certifikata ne dohiteva nihče,
  • ker smo ekipa certificiranih specialistov in nudimo kvalitetno in natančno izvedbo,
  • in garantiramo 100% varnost,
  • ker pristopamo individualno in po potrebi svetujemo,
  • in ker, če gre kaj narobe, nudimo najboljši servis,
  • čeprav se, če delate z nami, to skorajda nikoli ne zgodi.

Kako preverite če že imate SSL certifikat?

Preprosto! Odprite svojo spletno stran in preverite, če se v brskalniku nahajajo vsi zgoraj navedeni simboli: zelena ključavnica + HTTPS izpis pred imenom vašega spletnega mesta. Je vse našteto že tam? Čestitamo! Poslujete varno, z SSL certifikat zaščito!

Zveri, ki prežijo na vaše poslovanje ob neuporabi varne povezave

Neuporaba varne povezave na spletu je, če jo primerjamo s prodajo v poslovalnicah, približno nekaj takega, kot da bi imeli odklenjeno trgovino in bi nepridipravi imeli dostop do vašega in denarja ter podatkov vaših strank. Tako kot je kriminal že tisočletja stalni spremljevalec vsakovrstne trgovine, je tudi njegova spletna različica nadloga sodobnega on-line poslovanja. Le, da je spletni kriminal še malce bolj nepredvidljiv, predvsem zaradi svoje prikritosti z nulami in enkami, jezikom digitalnega, ki ga govoril le malokdo.

Zato čimprej zavarujte svoje spletno mesto in si zagotovite varno poslovanje! Z varno povezavo – SSL certifikatom.

 

Cena varnosti ni nikoli previsoka, še posebej, če je nizka

Pri nas, ki smo specialisti za odličen in varen celostni spletni nastop, je cena vaše varnosti v primerjavi s posledicami, ki jih lahko utrpite brez SSL certifikata, res malenkostna. Nakup certifikata skupaj z njegovo implementacijo na spletno stran pa je zelo ugodna investicija.


Vrste SSL certifikatov in cene

DOMENSKI

SSL CERTIFIKATI
Domenski SSL certifikati so osnovna oblika cerfifikatov. Aktivirani so v nekaj minutah, so tudi cenovno ugodni. Nudijo osnovno varnostno enkripcijo, ki pa kljub temu zadošča za večino spletnih strani in trgovin.
  • že od 24,99 € za prvo leto

POSLOVNI

SSL CERTIFIKATI
Poslovni SSL certifikat vključuje tudi preverjanje podjetja, ki je lastnik domene, za katero se certifikat naroča. S tem svojim kupcem sporočate, da ste vredni zaupanja in da so njihovi osebni podatki na varnem.
  • že od 149,99 €

RAZŠIRJENI

SSL CERTIFIKATI (EV)
Razširjeni SSL certifikati vašim obiskovalcem zagotavljajo najvišji standard varnosti. Je tudi najbolj opazen, saj spletna stran s tem certifikatom dobi zelen okvirček v naslovni vrstici spletnega brskalnika.
  • že od 369,99 €

Za naročilo SSL Certifikata nam pišite na e-poštni naslov podpora@goclick.si.