Kombinacija podatkov in najsodobnejše tehnologije za uspešno ciljanje spletnih kupcev.

Pod »Performance marketing« pojmujemo kombinacijo spletnih aktivnosti, ki so največkrat usmerjene v prodajne (konverzijske) rezultate. Gre za napredno obliko spletnega marketinga, ki poskuša nagovarjati kupca v vseh fazah nakupa – zbuditi zavedanje, nagovoriti interes in zaključiti spletno konverzijo. Temu primerne so tudi aktivnosti. Poleg spletnega oglaševanja pogostokrat vključujejo še pripravo namenskih spletnih strani, e-mail marketing, plačljivi digitalni PR itd.

Goclickov Performance marketing vam bo pomagal doseči vaše kupce v kritičnih trenutkih nakupa in to v realnem času, z merljivi rezultati. Naj bo vaš cilj izgradnja novih kupcev ali nagovarjanje že obstoječih – pomagali vam bomo doseči vaše cilje tako doma kot tudi v tujini.


Ciljanje pravih kupcev.

Kombiniranje najbolj učinkovitih spletnih kanalov vam bo omogočilo dostop do novih kupcev. Tehnologija in baze podatkov namreč omogočajo, da ciljate samo tiste osebe, ki so vaši najverjetnejši kupci in na ta način optimizirate učinek oglaševanja.

Optimalen rezultat za vaš proračun.

Analitična orodja omogočajo zelo natančno pripisovanje rezultatov vsem spletnim kanalom. Tako boste lahko v realnem času razporedili proračun tja, kjer bo največji prodajni učinek in s tem dosegli maksimalen ROI.

Merljivost in transparentnost

Vse aktivnosti v Performance marketingu so merljive v realnem času, poraba vašega proračuna pa povsem transparentna. Skozi rezultate boste lahko sprejemali odločitve, ki bodo poslovno najboljše za vaše podjetje.

Zakaj izbrati Goclick?

  • Z oglaševanjem povečujemo obisk in prodajo na vašem spletnem mestu.
  • Oglaševanje bo prilagojeno vašemu poslu in vašim kupcem.
  • Garancija kvalitetne izvedbe, ki jo potrjuje Premiere Google Partner status.
  • Vrhunska ekipa in tehnološka platforma.
  • Dodeljen vam bo skrbnik, na katerega se lahko vedno obrnete, če bi šlo kaj narobe – ampak zagotavljamo, da ne bo!

Kako bo tlakovana pot do vašega uspeha?

Razumevanje vašega posla in vaših kupcev

Priprava spletne strategije, prilagojene vašim ciljem

Izbira optimalnih spletnih kanalov + povezava v enoten sistem

Izvedba oglaševanja in optimizacija

Sprotna analiza in poročanje