Spletna stran je hkrati vaša spletna izložba in vaša poslovna vizitka. Predstavite se kupcem in partnerjem v najlepši luči.

Spletna stran je ključna za uspeh na spletu. Kupca mora navdušiti, mu ponuditi prave informacije in na pravi način prodati storitev ali izdelek. Zavedamo se, da ima vsako podjetje drugačno ponudbo in kupca. Zato je vsaka stran, ki jo oblikujemo, prilagojena naročniku. Spletne strani pa so si skupne v odlični uporabniški izkušnji, vrhunskem dizajnu in jasni (oziroma prodajni) usmerjenosti. Obiskovalcu omogočajo, da hitro in na enostaven način poišče tisto, kar si želi.


Odlicna uporabniska izkusnja

Odlična uporabniška izkušnja.

Zadovoljen uporabnik je uporabnik, ki se bo na stran večkrat vrnil in na njej tudi opravil nakup oziroma oddal povpraševanje. Zato uporabniški izkušnji na Goclicku posvečamo največ pozornosti. Spletne strani so pregledne, enostavne za navigacijo in jasno usmerjene v doseganje (največkrat prodajnih) ciljev.

Prilagojenost za mobilne naprave in tablice

Prilagojenost za mobilne naprave in tablice.

Do spleta dostopa z mobilnimi telefoni že več kot 50 odstotkov celotne populacije. Goclickove spletne strani so zato brez izjeme prilagojene mobilnim napravam (imajo t.i. »responsive design«). Na ta način boste lahko vaše kupce dosegli tudi na hitro rastočem segmentu mobilnih uporabnikov.

Zakaj izbrati Goclick?

  • Izdelujem strani z jasno in pregledno vsebino, ki je vedno prilagojena vašemu ciljnemu občinstvu,
  • vaša spletna stran bo prilagojena mobilnim napravam,
  • z nami vaša spletna stran postane vaš najboljši prodajalec,
  • na spletu boste izstopali z unikatno in moderno stranjo.

Izdelava enostavnih spletnih strani

Izdelava enostavnih spletnih strani.

Tudi če je vaš proračun omejen, vam lahko zagotovimo sodobno spletno stran, ki bo privabljala prave obiskovalce in jih pretvarjala v zveste kupce. Približno 3 sekunde imate čas, da jih prepričate. Zato je zelo pomembno, da jim ponudite odlično uporabniško izkušnjo in poskrbite, da se bodo na stran z veseljem vračali.

Izdelava kompleksnejših spletnih strani

Izdelava kompleksnejših spletnih strani.

V Goclicku razumemo zakonitosti uporabniške izkušnje, zato nenehno raziskujemo, kako bi izboljšali izkušnjo za vaše obiskovalce, uporabnost strani pa popeljali na višji nivo. Posebno pozornost posvečamo tudi vsem detajlom, saj nam je cilj, da stran resnično izstopa v množici strani ter v ospredje postavljala ljudi in ne piksle.

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin

Spletna trgovina je zelo učinkovito prodajno mesto – odprta je 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Naše spletne trgovine bodo narejene vam na kožo, hkrati pa bodo izdelane na ključ, kar pomeni, da bodo takoj pripravljene na prodajo. Izdelane bodo na eni od odprtih e-commerce platform in bodo ustrezale vsem varnostnim standardom.