Najboljša rešitev za povečanje obiskanosti vaših spletnih mest, iskanje novih kupcev in izboljšanje prodajne učinkovitosti.

Google oglaševanje sodi med najučinkovitejše kanale, ki obstajajo. Je cenovno fleksibilno, višina sredstev, ki jih boste namenili za oglaševanje, pa je popolnoma pod vašim nadzorom. Poleg tega vam Google oglaševanje omogoča doseganje natančno definiranih ciljnih skupin, visoko stopnjo prilagodljivosti in dosegljivosti ter odlično merljivost rezultatov.

Najbrž ni nobenih dvomov, da je večji del vaših kupcev vsako uro prisoten na spletu. Vprašanje samo je, ali vas lahko najdejo, še preden naletijo na konkurenco?


Iskalni marketing - Google iskalnik

Ste se že kdaj spraševali, kako doseči tiste osebe, ki ravno v tem trenutku iščejo informacije o podobnih izdelkih in storitvah, kot so vaše? Prvi korak do prodajnega uspeha na spletu se vedno začne s premišljeno izpostavitvijo na prvi strani brskalnika Google. Zato je nujno, da imate strokovno izdelan nastop na iskalniku Google, s katerim se izognete skrbem, ali se bodo vaši oglasi prikazovali pravim ljudem ob pravem času.

Preberite več ...

Prikazno oglaševanje na Google mreži

Prikazno oglaševanje predstavlja priložnost, da komunicirate svoje prednosti celotnemu spektru digitalne pokrajine. Z naprednim ciljanjem lahko dosežete nove trge in povečate poznavanje vaših izdelkov ter vašega podjetja. Prikazno oglaševanje vam omogoča zakup pasic (bannerjev) ali video oglasov, ki jih lahko umestite na točno določene spletne strani, ki so za vas relevantne. Ne glede na to, ali imate v mislih širiti zavedanje in povečati zaupanje v vaše podjetje ali povečati prodajo, smo tukaj, da vam to željo uresničimo.

Gmail sponzorirane promocije

Eno izmed bolj zanimivih priložnosti, ki jih je v zadnjem času ponudil Google, je zagotovo Gmail oglaševanje. Njegova posebnost je ta, da omogoča ciljanje uporabnikov, ki uporabljajo storitev Gmail – in teh je samo v Sloveniji več kot 840.000. Gmail oglaševanje vam torej ponuja širok doseg, hkrati pa omogoča napredno ciljanje po nakupnih interesih in nizko ceno na odprt e-mail, saj gre za relativno novo Googlovo storitev.

YouTube oglaševanje

Nič ni presenetljivega, da je YouTube v zadnjih letih postal eden izmed vodilnih oglaševalskih kanalov, ki vam bodo zagotovili dvig prepoznavnosti. Gledalcu omogoča takojšnji odziv, vam pa izjemno stroškovno učinkovitost. Youtube video oglas boste plačali samo v primeru, da je bilo pogledanega več kot 90 % ali več kot 30 sekund videa. Youtube oglaševanje je za vas odlična priložnost, da se prebijete do tistih gledalcev, ki so za vas relevantni in jih pretvorite v kupce.

Preberite več ...