Stopite v kontakt s kupci takrat, ko je to najbolj pomembno. Ko iščejo vaše izdelke ali storitve.

Vsako sekundo 40 tisoč ljudi uporablja iskalnik Google, da brska po informacijah, ki jih potrebuje. Nekateri iščejo zgolj napotke, kako si zavezati kravato, drugi pa iščejo prav vas. In če vas ni med prvimi štirimi zadetki na prvi strani, za vaše kupce niste del ponudbe na spletu. Prav zaradi tega je iskalni marketing najboljša naložba, ki si jo lahko privoščite. Z našo pomočjo boste nagovorili najbolj relevantne kupce, vi pa se boste uvrstili na prvo mesto njihove izbire!


Prodajna usmerjenost.

V primeru, da kupci aktivno iščejo izdelek ali storitev, imajo zanj tudi nakupni interes. Iz vidika prodaje je iskalni marketing najbolj učinkovito oglaševanje in tudi najboljša izbira za podjetja z omejenimi marketinško-prodajnimi proračuni.

Stroškovna učinkovitost

Oglasi za iskalni marketing se plačajo samo v primeru, da kupec klikne nanje. Ceno na klik določite vi in jo lahko med kampanjo tudi spreminjate oziroma prilagajate. Plačate torej po učinku – oziroma z drugimi besedami, oglasi, ki ne bodo prejeli klikov, ne bodo predstavljali stroška!

Fleksibilna poraba

V kolikor oglasi delujejo zelo dobro in generirajo prodajne priložnosti, lahko v trenutku povečate proračun. In obratno. V primeru, da oglasi ne bodo delovali, lahko takoj ustavite oglaševanje in sredstva porabite za druge aktivnosti.

Zakaj izbrati Goclick?

  • Z oglaševanjem povečujemo obisk in prodajo na vašem spletnem mestu.
  • Oglaševanje bo prilagojeno vašemu poslu in vašim kupcem.
  • Garancija kvalitetne izvedbe, ki jo potrjuje Premiere Google Partner status.
  • Vrhunska ekipa in tehnološka platforma.
  • Dodeljen vam bo skrbnik, na katerega se lahko vedno obrnete, če bi šlo kaj narobe – ampak zagotavljamo, da ne bo!