Ustvarjamo kreativne kampanje, ki vzpodbujajo pozitivno interakcijo med podjetji in kupci.

Družbena omrežja so pomemben del spleta, ki igrajo veliko vlogo v percepciji podjetij in znamk. Izkoristite vpliv družbenih omrežij in povečajte prepoznavnost ter avtoriteto znamke. Gradite in vzdržujte skupnost ter znižajte stroške trženja! Na Goclicku smo vam na voljo, da skupaj zgradimo celostno družbeno in digitalno platformo, ki bo aktivna 24 ur na dan, 7 dni v tednu.


Če nisi na Facebooku, te ni – to vsekakor drži tudi za podjetja. S kombinacijo kreativnega pripovedovanja in analitičnih podatkov bomo poskrbeli, da bodo vaša sporočila prejeli najbolj dovzetni. Vas pa pozicionirali v središče Facebookovega zemljevida. Facebook povezuje posel z ljudmi, zato še danes pričnite graditi zveste odnose s svojimi oboževalci in poiščite nove kupce!

Preberite več ..

Instagram oglaševanje

Leta 2010 je Instagram imel milijon uporabnikov. Danes jih ima že več kot 500 milijonov. Pri nas lahko preko Instagrama dosežemo približno 180.000 oseb, velja pa tudi za eno največjih platform za prikazovanje oglasov na mobilnih napravah. Podjetja se običajno odločajo za Instagram oglaševanje, ko potrebujejo privlačno predstavitev svojih izdelkov ali storitev. Gre namreč za obliko oglaševanja, ki temelji predvsem na vizualnih elementih!

LinkedIn oglaševanje

LinkedIn je daleč najbolj pomembno družbeno omrežje, namenjeno predstavitvi in vzpostavljanju stikov s poslovnimi partnerji. Z oglaševanjem na LinkedInu lahko zgradite spletne skupnosti in si izboljšate ugled ter se pozicionirate kot voditelj na določenem poslovnem področju. Uporabnike lahko ciljate glede na njihovo starost, spol, lokacijo, izobrazbo, podjetje, položaj in industrijo. Dosezite torej svoje kupce na največjem svetovnem strokovnem omrežju!