Nismo osvojili samo naročnikov, ampak tudi številne certifikate

Naša predanost odličnosti in zadovoljstvu naročnikov raste že od leta 2008. Pripeljala nas je do tega, da smo se v letu 2016 pridružili 1 odstotku vseh spletnih agencij sveta, ki so pridobile najvišjo obliko partnerstva z ameriškim gigantom Google. Kot edini v regiji smo pridobili status Google Premier partnerja za segment malih in srednje velikih podjetij. Gre za veliko priznanje, ki prinese s sabo še večjo odgovornost.

Zavedamo se, da se trendi ves čas spreminjajo, zato si prizadevamo omogočiti neprekinjeno nadgradnjo digitalnega znanja – pa naj je ta v obliki izobraževanj ali spremljanja vrhunskih vsebin. O slednjem pripovedujejo tudi številni pridobljeni certifikati, na katere smo več kot ponosni.

Google Premier Partner status potrjuje naše napredno znanje o Google oglaševanju, hkrati pa je tudi priznanje o velikosti prometa, ki ga ustvarjamo skupaj z Googlom.

Med 0,3 % najbolj uspešnih Google partnerjev na svetu se uvršča tudi Goclick, slovensko podjetje za digitalni marketing in edini Google Channel Sales partner za celotno jadransko regijo!

Več o tem …