Ste prepričani, da optimalno porabljate vaša sredstva za Google Ads oglaševanje?


Veliko majhnih in srednje velikih podjetij zaradi preprostih napak zapravi vsaj 25 % denarja, namenjenega za Google Ads oglaševanje, so pokazale tržne raziskave, kot vir teh napak pa so se pogosto izkazali svetovalci, ki ne sledijo dobri praksi, kot je na primer aktivno upravljanje naročniških računov ali izboljševanje relevantnosti oglasov.

Goclick smo edini Google Channel Sales partner v jadranski regiji (za segment malih in srednje velikih podjetij), kar je naziv in pozicija, ki jo agencija lahko doseže le s konsistentnim odličnim delom in stalnimi presežki. Google je prepoznal našo kakovost in nas povabil k sodelovanju, s tem nazivom pa se lahko pohvali le 0,03% Google Partner agencij po vsem svetu.

Dolgoročno sodelujemo z več kot 350 rednimi naročniki, za seboj pa imamo številne uspešne digitalne zgodbe na vseh trgih, kjer Google omogoča oglaševanje. Močna, mlada in energična ekipa strokovnjakov z različnih področij se ponaša s številnimi certifikati Google Ads oglaševanja in Google Analytics.

Z naročniki tesno sodelujemo in se na spremembe odzivamo hitro ter učinkovito, aktivno iščemo inovativne rešitve in z osebnim pristopom skrbnikov računov poskrbimo, da našim strankam povečamo prodajo, prihodke in donosnost naložb ter hkrati zmanjšamo izhodne stroške.

Ne odlašajte, če želite spodbuditi rast vašega podjetja!

Oglasite se in brezplačno bomo analizirali vaš Google Ads račun ter na podlagi dobljenih rezultatov pripravili vizijo, kako lahko vaš uspeh še izboljšamo.

Presenečeni boste, koliko lahko kakovostna agencija za Google Ads doprinese vašemu poslu.

Ne zamudite ekskluzivnih novic, vabil na dogodke in izobraževanja. Prijavite se na e-novice.

S klikom na "Pošlji" se strinjate s politiko varovanja podatkov.