Za uspeh je potrebno garati. Tega se zavedamo vsi. Vendar, kako sploh doseči to magično stanje, h katerem stremijo vsi? Vsak ima svojo strategijo, mi pa vam bomo zaupali našo. Naša skrivnost, ki sedaj več ni tako skrivnostna, je, da delamo s srcem. Snujemo, načrtujemo in testiramo. Organiziramo kaos in natančnost hkrati ter s svojimi idejami ustavljamo čas. Ljubezen do dela prenašamo tudi na naš odnos z naročnikom, s katerim se skupaj podajamo na nepozabno pot. Učimo se iz lastnih napak in si z njimi ustvarjamo nove priložnosti, da z vsakim dnem postajamo boljši. Prav tako si prizadevamo omogočiti neprekinjeno nadgradnjo dragocenega znanja zaposlenim, kar pripovedujejo številni Googlovi certifikati, na katere smo več kot ponosni. Skupaj jih imamo osemnajst, kar nas uvršča v sam vrh, saj smo agencija z največ Googlovimi certifikati v regiji Adria. Kvalificirane uporabnike imamo v štirih kategorijah.

Oglaševanje v prikaznem omrežju (pet kvalificiranih uporabnikov)

Certifikat potrjuje strokovno znanje iz oglaševanja v prikaznem omrežju, vključno z najboljšimi postopki, upravljanjem in optimiziranjem oglaševalskih akcij AdWords v prikaznem omrežju.

Videooglasi (trije kvalificirani uporabniki)

Certifikat potrjuje strokovno znanje iz videooglaševanja, vključno z najboljšimi postopki, upravljanjem in optimiziranjem programa AdWords iz oglaševalske akcije z videooglasi.

Oglaševanje v iskalnem omrežju (dva kvalificirana uporabnika)

Certifikat potrjuje strokovno znanje iz oglaševanja v iskalnem omrežju, vključno z najboljšimi postopki, upravljanjem in optimiziranjem oglaševalskih akcij AdWords v iskalnem omrežju.

Google Analytics IQ (osem kvalificiranih uporabnikov)

Certifikat potrjuje osnovno strokovno znanje iz digitalne analitike in storitve Google Analytics, vključno z načrtovanjem meritev in implementacije ter konfiguracijo in skrbništvom storitve Google Analytics.

S talentirano ekipo pametnih, kreativnih in k rezultatom usmerjenih marketinških profesionalcev ponujamo rezultate, ki nas povzdigujejo med oblake in še dlje. Danes podpiramo več kot 200 naročnikov, ki prihajajo iz različnih industrijskih segmentov. Za sabo imamo že več kot tisoč uspešno izpeljanih projektov, s katerimi smo zanetili kreativno energijo v uspeh. Poleg lokalnih trgov pokrivamo tudi tuje in tekoče govorimo angleško, hrvaško, italijansko, madžarsko, nemško in srbsko. Letos smo okrepili in izboljšali ekipo, ki kljub svoji raznolikosti deluje kot eno. Predstavljamo vam tudi močnejši medijski oddelek, ki bo poskrbel za vaša pričakovanja in vedno zagotovil več, kot ste pričakovali. Toda kljub vsemu naš uspeh temelji na vašem uspehu. Gradimo dolgoročna partnerstva in pomagamo našim naročnikom, da dosežejo zastavljeno končno destinacijo: uspeh. Hvala, da nam pri tem zaupate!