Prebijemo se do tistih podatkov, ki so relevantni za vašo poslovno rast.

Spletna analitika ne varčuje z informacijami o vaših obiskovalcih. Omogoča vam neposreden vpogled v podatke, na podlagi katerih lahko prejmete celovito sliko o vaših kupcih in njihovih potrebah. Nenazadnje pa odkrijete, kaj na vaši strani deluje in kako popraviti tisto, kar ne deluje. Analitika vam zagotavlja ključne informacije, s pomočjo katerih se boste prebili do optimalnih marketinških odločitev in izboljšali svoj posel.

Na Goclicku bomo za vas pripravili nadgradnjo oblike spletne analitike, postavljene v okolju Google Analytics. Napredna verzija analitike bo pisana na kožo vašemu podjetju in omogočala pregled nad tistimi podatki, ki so za vas zares pomembni. Česar ne merite, ne morete menedžirati!

Ne zamudite ekskluzivnih novic, vabil na dogodke in izobraževanja. Prijavite se na e-novice.

S klikom na "Pošlji" se strinjate s politiko varovanja podatkov.


Pregled nad ključnimi spletnimi KPI-ji

Pregled nad ključnimi spletnimi KPI-ji

Na podlagi vaših poslovnih ciljev bomo definirali KPI-je, s katerimi bomo merili uspešnost spletnih kampanj in drugega dogajanja na vaši spletni strani. Nato te ključne KPI-je povežemo v nadzorne plošče po meri, v katerih boste lahko 24/7 preverjali napredek vaših spletnih aktivnosti.

Vpogled v ROI/ROAS spletnih kampanj

Vpogled v ROI/ROAS spletnih kampanj

Napredna analitika vam bo omogočila resnično razumevanje učinka vaših spletnih kampanj. Za vas ustvarimo celovito sliko kupčevega postanka in (prodajnih) interakcij na vaši strani, zato boste vedno na tekočem, kaj dobite za vložen denar.

Vpogled v kupčev nakupni proces

Vpogled v kupčev nakupni proces

Bi radi izvedeli, kako se kupci vedejo na vaši strani? Kaj si ogledujejo? Kaj kupujejo in česa ne? Z našo pomočjo boste lahko preverili, kako se v nakupnem procesu gibljejo vaši kupci in ugotovili, kje in zakaj zapustijo spletno košarico.

Zakaj izbrati Goclick?

  • Garancija kvalitetne izvedbe, ki jo potrjuje Premiere Google Partner status,
  • vrhunska certificirana ekipa in tehnološka platforma,
  • dodeljen vam bo skrbnik, na katerega se lahko vedno obrnete.